Stroj na temperovanie čokolády 3 nádrže 3,3L
- Rýchla rýchlosť ohrevu: Prevádzka pri vysokom výkone 1500 W, vnútorná vykurovacia trubica v tvare M a ohrev vodného kúpeľa zaisťujú rýchle zahriatie bez toho, aby sa čokoláda prilepila ku dnu. Čokoláda sa rovnomerne zahrieva, výsledkom je lepšia tekutosť zmesi a jemnejšie omáčky. Maximálna hladina vody na vnútornej stene hrnca zabraňuje pretečeniu vody, zatiaľ čo ryska minimálnej hladiny vody zabraňuje pripáleniu nasucho, čím sa predlžuje životnosť stroja na temperovanie čokolády. z vysoko odolnej potravinárskej nerezovej ocele 304, vybavené odnímateľnými hrncami a čistým a hygienickým krytom proti prachu, ktorý poskytuje vynikajúcu izoláciu a tepelnú ochranu.
- Presná regulácia teploty: Teplotu je možné ručne upraviť v rozsahu 86℉-185℉ ( približne 30℃-85℉), čo zaisťuje presnejšiu kontrolu teploty. Tento elektrický komerčný ohrievač potravín môže splniť vaše rôzne potreby ohrevu a roztaviť rôzne typy čokoládových blokov s vysokou účinnosťou, čo umožňuje okamžité roztavenie a použitie.
- 3 veľkokapacitné valce: Táto nerezová nádoba na tavenie čokolády obsahuje 3 nezávislé valce. Jeden môžete použiť na rozpúšťanie čokolády a druhý na rozpúšťanie mlieka alebo smotany, čo pomáha zlepšiť efektivitu v práci aj každodennom živote. Každý hrniec má kapacitu 3,75 qt a slúži veľkému počtu ľudí súčasne.
- Všestranné použitie: Tento profesionálny vyhrievaný tavič čokolády je vhodný na zahrievanie a tavenie čokoládových blokov, blokov masla, smotany, mlieka a ďalších. Je vhodný na rôzne príležitosti, ako sú rodinné oslavy, hotelové reštaurácie, pekárne.
Toto čokoládové fondue je obzvlášť vhodné na zahrievanie a rozpúšťanie čokoládových blokov, blokov masla, smotany, mlieka a ďalších. Je použiteľný na rôzne príležitosti, ako sú rodinné stretnutia, hotelové reštaurácie a pekárne.
Dodatočné parametre
Kategória: | Zariadenia na prípravu potravín |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár